Saturday, December 4, 2010

kek hantaran tema hitam merah



Sebelum letak reben n bunga





close up....

Yahoo....bkn yahoo mail yer...akhirnya stlah bberapa gamba ku kelaut pegi akhirnya dpt jg aku menangkap 1 digital kamera....yg biasa2 je...bolela wat tgk2...ini tuk Amn Enterprise (kak zura)...

apam dinosour ni utk nani 100pcs...sbnrnya ada 2 bj kek coklat moist + dgn 100pcs apam ni...tp bila aku tgk gamba kelaut je ni aku suruh dia amikkan gamba pastu nnt send pada aku...so aku tggu gamba dia.......(ni sblum aku dpt mencekau 1 digital kamera..pasni isyaallah tiada masaalah bebangkit...kikiki...

2 comments:

Ayu Safieza said...

Assalamualaikumwbh kak Ct....................masya'allah...... santeeeeeeeek nyer petals tu...em memang mengena jer, red & black.....for black colour tu kak pakai product apa yer? Ayu ari tu nak wat gak, black colur yg dibeli tak black mana pun...ke coklatan yg dark je gitu2..he3..(bukan kak je tau perosak bahse...Ayu pun sama...):P

Tahniah anak buah kita, Zarith cemerlang...MUMTAZ lagi.....caaaaaaaaaayang dr mommy Ayu ni...emmmuah3!!! Cejuk perut kak ct mengandung kan zarith.....alhamdulillah....:)

Shahroul Nazmi Norazman said...

Ada buat tempahan ke??
Klu ada mcm mna nk tempah??

 

Copyright © 2012 Reserved to Zarin Cutes Cakes
Design by Ccicute Design